Запіканка по-французьки

6

Дуже проста в приготуванні запіканка з курячого фаршу з помідорами і сиром стане прекрасним вечерею.

Продукти
  • Курячий фарш — 350 г
  • Помідор — 1 шт. (великий)
  • Цибуля ріпчаста — 1 головка
  • Сир — 150 г
  • Майонез — за смаком
  • Спеції — за смаком
Приготування

Як робити: Запіканка по-французьки? Дуже просто читайте далі...

Треба було щось терміново придумати до приїзду нежданих гостей, в холодильнику були тільки ці інгредієнти. І ось що вийшло.

Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для французької запіканки.

Шаг №2

Як приготувати французьку запіканку:

Помідор і цибулину нарізати дуже тоненько (я для цього використовувала німецьку тертку berh).

Шаг №3

Розподілити фарш рівномірно по поверхні форми для запікання (форму маслом я не змащувала).

Шаг №4

На розподілений фарш викласти порізану цибулю і помідори.

Шаг №5

Потім змащуємо помідори майонезом і посипати попередньо натертим сиром.

Шаг №6

Випікати французьку запіканку в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Вгору