Запіканка «Картопля з фаршем»

5 60 хв.

Вийшло дуже смачно. Раджу теж спробувати приготувати.

Продукти
  • Картопля великий - 4-5 шт.
  • Фарш - 300 г
  • Яйця - 2-3 шт.
  • Сметана - 2-3 ст. ложки
  • Сир твердий - 100 г
  • Сіль
  • Перець
  • Кріп (сушений) - за смаком
  • Масло - для змазування сковороди і смаження фаршу
Приготування

Як робити: Запіканка «Картопля з фаршем»? Дуже просто читайте далі...

1. Змастити сковороду (лист) маслом.

2. Нарізати картоплю кружечками, товщиною 5 мм

3. Обсмажити фарш зі спеціями.

4. Перший шар - картопля. Посолити, поперчити і посипати кропом. Другий шар - фарш. Третій шар - картопля. Посолити, поперчити і посипати кропом.

5. Перемішуємо яйце зі сметаною і викладаємо поверх третього шару.

6. Зверху натерти сир на дрібній тертці.

7. Нагріти духовку до 180 градусів (я нагріла до 230 градусів) і поставити пектися приблизно на 40-45 хв.

ПРИЄМНОГО ВАМ АПЕТИТУ!

Вгору