Запіканка з локшини

11 8

Запіканка з локшини готується з додаванням індичого філе, шпинату, сиру і болгарського перцю.

Продукти
  • Вермішель тонка — 120 г
  • Філе індички (варене, різане кубиками) — 300 г
  • Шпинат заморожений (оттаявший) — 300 г
  • Сир монтерей джек (подрібнений на тертці) — 120 г
  • Перець болгарський смажений, консервований — 1/3 склянки
  • Сир вершковий — 240 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Сметана — 0,5 склянки
  • Базилік свіжий (рубаний) — 0,25 склянки
  • Часниковий порошок — 0,25 ч. л.
  • Перець чилі сушений (крихти) — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Запіканка з локшини? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати запіканку з вермішелі:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити рослинним маслом глибоку жаростійку форму діаметром 22,5 див. Відставити в сторону.

2. Вермішель відварити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Потім осушити.

3. У великій мисці збити вершковий сир, поступово ввести яйця і сметану. Додати базилік, часниковий порошок і розкришений перець чилі. Викласти цю суміш індиче філе, вермішель, шпинат, сир смажений болгарський перець. Викласти цю масу в підготовлену форму, помістити в розігріту духовку і випікати запіканку з вермішелі 45-50 хвилин. Перед подачею дати страві охолонути протягом 10 хвилин. А потім нарізати запіканку з вермішелі на порційні шматочки.

Вгору