Запіканка з кабачків, яєць і сиру

9

Рецепт запіканки з кабачків, яєць і сиру — доступно і смачно.

Продукти
  • Кабачки — 500 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Сир твердий — 100 г
  • Олія рослинна — 1 ст. ложка, Масло вершкове — 20 г
  • Сухарі панірувальні — 4 ст. л.
  • Зелень петрушки — 0,5 пучка, Сіль — 0,25-0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для запіканки з кабачками, сиром і яйцем.

Шаг №2

Як приготувати запіканка з кабачків з сиром і яйцями:

Кабачки вимити, очистити і нарізати кружечками.

Шаг №3

Сир натерти на крупній тертці.

Шаг №4

Розігріти на сковороді рослинне масло. Викласти кабачки. Кружечки кабачків обсмажити з обох боків на олії на середньому вогні. Спочатку 2 хвилини з одного боку, а потім ще 1 хвилину з іншого боку.

Шаг №5

Форму змастити вершковим маслом і посипати сухарями.

Включити духовку.

Шаг №6

Потім викласти у змащену вершковим маслом і посипану панірувальними сухарями форму кружечки кабачків.

Шаг №7

Яйця збити. Залити яйцями кабачки.

Шаг №8

Посипати тертим сиром і поставити кабачки з яйцями і сиром в духовку, розігріту до 180° С, на 15-17 хвилин.

Шаг №9

Зелень петрушки вимити і нарубати.

Шаг №10

Запіканку з кабачків з яйцями і сиром викласти на блюдо, розрізати на порційні шматки, посипати зеленню петрушки і подати до столу.

Вгору