Запіканка з кабачків (з куркою)

13

Дуже смачна і ніжна запіканка з кабачків і курячого філе, з додаванням бринзи, приправ та ароматної зелені. Запіканка вийде щільна і в міру соковита.

Продукти
  • Кабачки - 500 г філе Куряче - 1 шт.
  • Бринза - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Цибуля зелена - 2 шт.
  • Зелень петрушки - 1 ст. л.
  • Базилік свіжий - 1 гілочка
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Яйця - 2 шт.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Борошно - 80 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Запіканка з кабачків (з куркою)? Дуже просто читайте далі...

Кабачки ріжемо в останню чергу, і бажано з кабачків зрізати шкірку. Також хочу зауважити, що кабачки, попередньо не потрібно солити і зціджувати рідина.

При подачі дане блюдо потрібно остудити до кімнатної температури.

Подавати запіканку з овочевим салатом, у мене - помідори з часником і ароматним маслом.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Запіканка з кабачків (з куркою), шаг 1

Інгредієнти.

:)
2 Запіканка з кабачків (з куркою), шаг 2

Порізати куряче філе скибочками, злегка присолити і поперчити, перемішати. Додати 1 ст. л. рослинного масла і перемішати.
Обсмажити курку на сухій сковороді, постійно помішуючи, на сильному вогні близько 5 хвилин. Викласти м'ясо на тарілку.
Подрібнити ножем петрушку, базилік і зелений лук.
Дрібно порізати цибулю.
бринзу Натерти на крупній тертці.
Кабачок очистити від шкірки, порізати пластинками шириною 1 див.
Всю нарізку з'єднати в мисці.

3 Запіканка з кабачків (з куркою), шаг 3

Яйця збити виделкою, додати сметану, сіль і перець чорний мелений за смаком, спеції і перемішати.
Додати борошно, добре перемішати, додати 2 ст. л. рослинного масла і збити виделкою.

4 Запіканка з кабачків (з куркою), шаг 4

З'єднати яєчну суміш з нарізкою і гарненько перемішати.
Жароміцну форму змастити рослинним маслом, викласти в неї суміш, розрівняти поверхню.

5 Запіканка з кабачків (з куркою), шаг 5

Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Запіканку остудити, порізати на порційні шматки, подавати з овочевим салатом.

Вгору