Запечені курячі стегенця

9 5 40 хв. 100 хв.

Запечені курячі стегенця з капустою брокколі та сиром.

Продукти
  • Курячі стегенця - 5-6 шт.
  • Капуста брокколі - 400 гр.
  • Перець червоний, чорний - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Масло вершкове - 100 гр.
  • Сир російський - 100 гр.
  • Зелений цибуля, петрушка - на розсуд
Приготування

Як робити: Запечені курячі стегенця? Дуже просто читайте далі...

Для приготування цього простого блюда нам необхідно натерти курячі стегенця (5-6 шт.) сумішшю перців і сіллю. Відставити на 20-30 хв.

Змастити деко вершковим маслом. Викласти на нього курячі стегенця і поставити в духовку, розігріту до 170-200 градусів, на 30-40 хв. до появи золотистої скоринки. За необхідності вливати воду малими порціями і змащувати стегенця виділяється соком.

Як тільки запечені курячі стегенця придбали золотистий колір, викладаємо капусту брокколі. Помішуємо при необхідності, щоб не дати капусті висохнути. Посолити при необхідності. Зменшити вогонь так, щоб температура в духовці знизилася до 150 градусів.

Як тільки капуста стала м'якою, посипаємо курку з брокколі тертим сиром і поставити назад в духовку хвилини 3-5.

Потім посипаємо запечені курячі стегенця з брокколі (рясно!) зеленню і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися страви в духовці хвилин 10. Приємного Вам апетиту!)))

Вгору