Запечена скумбрія

6

Самий простий і корисний спосіб приготувати скумбрію — запекти її цілком.

Продукти
  • Скумбрія — 5 шт
  • Зелень петрушки — 0,5 пучка
  • Часник — 5 зубчиків
  • Масло вершкове — 125 г
  • Лимон — 5-7 шматочків (за смаком)
  • Сіль — 5 ч. ложок (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти за рецептом запеченої скумбрії перед вами.

Шаг №2

Як запекти скумбрію:

Включити духовку.
Скумбрію випатрати, промити і посолити.

Шаг №3

Зелень петрушки промити. Часник очистити. Зелень і часник дрібно нарізати.

Шаг №4

Зелень і часник перемішати і начинити ними черевце риби.

Шаг №5

Пергаментний папір відміряти, змастити вершковим маслом.

Шаг №6

Кожну рибу загорнути в пергаментний папір, змащену маслом, і помістити на деко.

Шаг №7

Помістити деко в духовку на середню полицю.

Шаг №8

Запекти скумбрію в духовій шафі при помірній температурі 180-190 градусів до готовності (20-30 хвилин).

Шаг №9

Скумбрія запечена готова. Подається готова запечена скумбрія за бажанням в папері.

Шаг №10

Запечена скумбрія хороша з смаженою або відварною картоплею, политим соком, що утворився при запіканні риби, і скибочками лимона.
Приємного апетиту!

Вгору