Запечена форель

8

Форель запікається в білому винному оцті з прянощами.

Продукти
  • Форель філе без кісток - 4 шт. (по 180 г)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Оцет білий винний - 600 г
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний півкільцями) - 1 шт.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Перець чорний горошком - 6 горошин
  • Лимон, часточки для прикраси
  • Масло вершкове (розтоплене) - 120 г
  • Соус хрін для сервірування (за бажанням)
  • Петрушка свіжа для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Запечена форель? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Філе з усіх боків посипати сіллю і викласти в неметалічну жароміцну форму.

2. Оцет, довести до кипіння і залити ним рибу. Залишити рибу в оцті до повного охолодження.

3. Потім помістити форму з рибою на плиту, довести оцет до кипіння, додати цибулю, лавровий лист і горошини чорного перцю.

4. Накрити форму фольгою і помістити в розігріту духовку, готувати рибу близько 30 хвилин.

5. Перекласти готову рибу на сервірувальне блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, прикрасити петрушкою і лимонними часточками, подавати з хріном.

Вгору