Закусочний торт з кабачків

12

Здивуйте своїх рідних — приготуйте торт з кабачків. Смачна і ситна закуска для будь-якого столу.

Продукти
  • Для коржів:
  • Кабачки — 3 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Яйця — 5 шт
  • Борошно — 2 склянки
  • Сметана — 4 ст. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Для начинки:
  • Сир — 100-150 г
  • Часник
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Майонез — 1-2 склянки
  • Яйце варене
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати закусочний торт з кабачків:

Натерти кабачки на крупній тертці.

Шаг №2

Так само морква натремо на тертці і відправимо до кабачків. Додати 5 яєць, 4-5 ст. л. сметани, сіль/перець за смаком. Всипати борошно і все добре перемішати.

Шаг №3

Готове тісто виливаємо в сковороду, попередньо наливши олію. Товщина коржа повинна бути не менше 5 мм Смажити коржі потрібно на повільному вогні з обох сторін.

Шаг №4

Приготуємо начинку. У ємність викладаємо тертий сир, 1 подрібнене варене яйце, нарізаємо дрібно зелень і видавлюємо часник. Додаємо майонез і все перемішуємо.

Шаг №5

Кожен корж покриваємо готовою начинкою.

Шаг №6

Вийшло п'ять коржів. Самий верхній шар добре покриваємо начинкою і прикрашаємо тертим вареним яйцем і зеленою цибулею. Готовий закусочний торт з кабачків ставимо в холодильник до повного охолодження.

Шаг №7

Через кілька годин торт добре просочився, можна подавати закусочний торт з кабачків до столу.
Приємного апетиту!

Вгору