Закусочний рулет паровий

14

Готується рулет з омлету, а начинка м'ясна. Паровий рулет — смачна дієтична закуска.

Продукти
  • Філе свиняче (різане кубиками) — 180 г
  • Каштани консервовані — 75 г
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 5 см
  • Гриби деревні китайські (замочені в гарячій воді) — 4 шт.
  • Яєчний білок — 1 шт.
  • цілі Яйця — 2 шт.
  • холодна Вода — 5 ст. л.
  • Масло рослинне — 1 ч. л.
  • Херес сухий — 1 ст. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Перець білий мелений — 1 щіпка
  • Оцет рисовий — 2 ст. л.
  • Цукор — 0,5 ч. л.
  • Кінза або петрушка свіжа (рубана)
Приготування

Як робити: Закусочний рулет паровий? Дуже просто читайте далі...

1. Два цілих яйця збити з 3 ст. ложками холодної води. Розігріти сковороду діаметром 20 см, змастити олією. Вилити на сковороду 1/4 частину збитих яєць, смажити яєчний млинець поки верх не схопиться. Потім перекласти омлет на тарілку. Посмажити ще 3 млинця.

2. М'ясо і каштани подрібнити в кухонному процесорі. Додати 1 ч. ложку імбиру. Осушити вимочені деревні гриби і видалити ніжки, а капелюшки дрібно порізати і покласти в м'ясну суміш, добре перемішати.

3. Перекласти фарш в миску, додати яєчний білок, херес, решту води, сіль і перець, добре перемішати, накрити миску з фаршем і помістити в холодильник на 15 хвилин.

4. На кожен яєчний млинець викласти начинку, добре розподілити, а потім згорнути омлет рулетом. Викласти рулети у чашу пароварки, готувати на пару 15 хвилин.

5. Тим часом приготувати соус. Залишився імбир змішати з рештою оцтом і цукром. Соус готовий.

6. Готові рулети дістати з пароварки, порізати по діагоналі скибочками і можна подавати, прикрасивши листочками кінзи. Імбирний соус відмінно доповнює цю закуску.

Вгору