Закусочні тортильї

12 4

Тортилії (коржі) подаються у вигляді рулетів, наповнених салатом з яєць і овочів.

Продукти
  • Тортилья або інша (цільнозернові) коржик діаметром 18 см — 4 шт
  • Яйця варені (різані) — 3 шт.
  • Огірок свіжий (рубаний) — 0,5 склянки
  • Помідор (нарізаний скибочками) — 1 шт.
  • Цукіні або кабачок жовтий (рубаний) — 0,5 склянки
  • Цибуля червона (рубаний) — 0,25 склянки
  • Морква (подрібнена на тертці) — 0,25 склянки
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Гірчиця діжонська — 1 ст. л.
  • Молоко — 2 ч. л.
  • Базилік (рубаний) — 0,5 ч. л.
  • Паприка мелена — 1 щіпка
  • Салат латук — 4 аркуша
Приготування

Як робити: Закусочні тортильї? Дуже просто читайте далі...

1. У великій мисці змішати яйця, огірок, цукіні, червоний цибулю і моркву.

2. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати майонез, гірчицю, молоко, базилік і паприку. Полити заправкою салат і акуратно перемішати.

3. На кожен коржик покласти по 1 салатному листу, на середину викласти скибочки помідорів, а на них салат. Згорнути рулетами.

Вгору