Закусочні рулети з овочами і тунцем

9 6

Закусочні рулети з коржів, начинених овочами і тунцем.

Продукти
  • Квасоля біла дрібна, консервована — 420 г
  • Тунець, консервований шматочками — 320 г
  • Морква (різана соломкою) — 0,5 склянки
  • Помідори черрі (порізані на четвертинки) — 1 склянка
  • Цибуля червона (рубаний) — 0,25 склянки
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа — 0,25 склянки
  • Коржик піта або лаваш діаметром 20 см — 6 шт
Приготування

Як робити: Закусочні рулети з овочами і тунцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати закусочні рулети з овочами і тунцем:

1. У невеликій мисці змішати цибулю, лимонний сік, 1/8 ч. ложки солі і перцю, додати оливкову олію, збити виделкою до однорідної стану. Відставити заправку в бік.

2. У велику миску викласти квасолю, злегка розім'яти виделкою. Додати тунець, помідори і петрушку. Полити салат заправкою, перемішати.

3. Викласти салат на коржі, зверху викласти моркву, згорнути рулетами. Подавати закусочні рулети відразу ж.

Вгору