Закусочні рулети з індичкою

6

Порційні закусочні рулети з тортилії (або лаваша) готуються з индюшиным м'ясом, журавлинним соусом і сиром брі.

Продукти
  • Індичка, варене м'ясо, нарізане шматочками - 2 склянки
  • журавлинний Соус - ¼ склянки
  • Сир брі (нарізаний скибочками) - 150 г
  • Тортилья (або невеликі тонкі лаваші) - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування
1 Закусочні рулети з індичкою, шаг 1

Велику сковороду розігріти на середньому вогні, обсмажити на ній тортильї по одній (приблизно за 10 секунд з кожної сторони).
Кожну тортилью змастити журавлинним соусом.

:)
2 Закусочні рулети з індичкою, шаг 2

Потім викласти шматочки індички.

3 Закусочні рулети з індичкою, шаг 3

Додати сир, посипати сіллю і перцем. Згорнути тортильї рулетами. Подавати відразу ж.

Вгору