Закуска в піті

11

Коржик піта відмінно підходить для подачі закусок. Можна наповнити піту будь-яким салатом і подати як порціонну закуску. В цей раз я наповнила піту курячим салатом.

Продукти
  • Коржик піта цільнозернові — 3 шт.
  • Куряче філе (грудки без шкірки і кісток) — 320 г
  • Сир козячий (крихти) — 30 г, Шпинат, листя свіжі — 1,5 склянки
  • Яблуко або груша (різана тонкими скибочками) — 1 шт.
  • Оцет бальзамічний — 1 ст. л. + 1 ч. л.
  • Майонез — 0,25 склянки
  • Молоко — 1 ст. л.
  • Цибуля зелена (різаний) — 1 шт.
Приготування

Як робити: Закуска в піті? Дуже просто читайте далі...

1. Куряче філе змастити з усіх боків приблизно 0,5 ст. ложки бальзамічного оцту. Посмажити філе на грилі до готовності (температура на градуснику для м'яса повинна сягнути 75 градусів). За цей час філе слід один раз перевернути і змастити рештою 0,5 ст. ложки оцту. Смажене філе порізати смужками товщиною 1 див.

2. Піти загорнути у фольгу і покласти на гриль приблизно на 8 хвилин.

3. Приготувати соус. У невеликій мисці змішати майонез, сир, молоко і 1 ч. ложку бальзамічного оцту. Додати зелений лук.

4. Піти розрізати навпіл. В порожнисті коржі викласти шпинат, яблуко (грушу) і куряче філе, полити соусом.

Вгору