Закуска з оселедця «полуничка»

Як оселедець «під шубою» тільки оригінальніше!

Продукти
  • оселедець солона — 1 шт.
  • цибуля — 1 шт.
  • яйце — 1 шт.
  • буряк — 1 шт.
  • картоплю 2-3 шт.
  • ароматне масло або соєвий соус
  • зелень кропу
  • кунжут
Приготування

Як робити: Закуска з оселедця «полуничка»? Дуже просто читайте далі...

Варену буряк натерти на дрібній тертці.

Зварену картоплю стовкти в пюре.

Змішати картопляне пюре і буряк до однорідної маси.

Оселедець, цибулю нарізати дрібними кубиками, змішати з подрібненою зеленню кропу.

Також, за бажанням, можна додати варене круте яйце, яке потрібно натерти на тертку.

З буряково-картопляної маси зробити невелику коржик, на середину покласти чайну ложку оселедцевою начинки, сформувати «пиріжок» у вигляді полунички.

В будь ароматне масло або соєвий соус занурити полунички, посипати кунжутом. З петрушки зробити «хвостики».

Покрокове приготування

Шаг №1

Варену буряк натерти на дрібній тертці.
Зварену картоплю стовкти в пюре.

Шаг №2

Змішати картопляне пюре і буряк до однорідної маси.

Шаг №3

Оселедець, цибулю нарізати дрібними кубиками, змішати з подрібненою зеленню кропу.
Також, за бажанням, можна додати варене круте яйце, яке потрібно натерти на тертку.

Шаг №4

З буряково-картопляної маси зробити невелику коржик, на середину покласти чайну ложку оселедцевою начинки.

Шаг №5

Сформувати «пиріжок» у вигляді полунички.

Шаг №6

У будь-ароматне масло або соєвий соус занурити полунички, посипати кунжутом. З петрушки зробити «хвостики».

Вгору