Закуска з лаваша з індичкою

8 8

Для такої закуски готується начинка з крес-салату, авокадо, бекону, копченого індичого філе і огірка. Загортається начинка в лаваш і подається закуска з лаваша порційно.

Продукти
  • Бекон (нарізаний скибочками) - 4 смужки
  • Майонез легкий - 1/2 склянки
  • Порошок каррі - 2 ч. л.
  • Лаваш тонкий, круглий (діаметром приблизно 25 см) - 4 шт.
  • Крес-салат - 4 склянки
  • Огірок (нарізаний тонкими скибочками) - 1 шт.
  • індиче Філе копчене (різане тонкими скибочками) - 450 г
  • Авокадо (нарізаний скибочками) - 1 шт.
Приготування

Як робити: Закуска з лаваша з індичкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати закуску з лаваша:

1. У сковороді на середньо-слабкому вогні підсмажити бекон до коричневого кольору з усіх сторін. Перекласти смажений бекон на паперовий рушник, щоб стік жир.

2. Тим часом у невеликій мисці змішати майонез і порошок каррі, добре розмішати.

3. Кожен коло лаваш розкласти на столі і змастити майонезом. Викласти на лаваш крес-салат, нарізаний огірок, індиче філе, авокадо і бекон, розподілити начинку по всій поверхні лавашів і скрутити в рулети. Гострим ножем кожну закуску з лаваша розрізати навпіл. Виходить 8 порцій.

Вгору