Язички з баклажана

24 40 хв. 35 хв.

це страви дуже смачна пригатовте гостям свайим або коханому

Продукти
  • Інгредієнти для «Язички з баклажанів»
  • Часник — 4 зуб.
  • Сир (Я пробувала різні, але найбільше мені подобається з звичайним плавленим сирком) — 200 грам
  • Майонез (Для змащування)
  • Баклажан (у мене як раз такої кількості вистачає на 2 дека) — три штуки
Приготування

Як робити: Язички з баклажана? Дуже просто читайте далі...

Спосіб приготування «Язички з баклажанів»

Бубочка миємо, ріжемо на язички товщиною 0,5 см, посипаємо сіллю і залишаємо для того, щоб вийшла гіркота. Але, якщо чесно, коли немає часу я цього не роблю і виходить нітрохи не гірше! Потім баклажани промиваємо від солі, викладаємо на змащене маслом деко, зверху змащуємо невеликою кількістю майонезу.Сир (якщо використовується плавлений, то його перед приготуванням потрібно покласти в морозилку) натира За цей час сир розплавиться. Дістаємо деко, посипаємо бубочка часником, пропущеним через прес.їм на крупній тертці, Ставимо ще на пару хвилин в духовку. От і все! Швидко і смачно! Ми такі бубочка часто беремо з собою на природу! І не треба стояти і смажити біля плити і мінімум масла! Приємного апетиту!кладемо на баклажанчікі. Ставимо в духовку. Печемо хвилин 20 при невеликій температурі.

Вгору