Яйця - пашот»Мішечки»

15 хв. 7 хв.

))))

Продукти
  • Яйця,олія оливкова,харчова плівка.
Покрокове приготування

Шаг №1

Нам знадобиться харчова плівка, на кожне яйце потрібно відрізати прямокутний шматочок плівки (приблизно 15х15 см).

Шаг №2

Зібрати кінці плівки разом, зав'язати вузлик або обв'язати ниткою. У каструлі закип'ятити воду, зменшити вогонь і опустити у воду мішечки з яйцями. Варити 5-7 хвилин, в залежності від бажаної вами консистенції.

Шаг №3

Плівку розкласти на дошці і змастити оливковою олією. Плівку викласти на невелику піалу, поглиблення вилити яйце (за бажанням можна відразу посолити або залишити право вибору їдцю за столом).

Шаг №4

Мішечки з готовими яйцями вийняти з води, акуратно зняти харчову плівку і викласти яйця-пашот на блюдце.

Шаг №5

Готово!

Вгору