Яйця, фаршировані сиром і часником

7 4 15 хв. 25 хв.

Фаршировані яйця - популярна закуска на святковий стіл.

Продукти
  • Яйця - 4 шт
  • Сир твердий - 50-70 г
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень петрушки - 2-3 гілочки
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль (за бажанням) - 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для приготування фаршированих яєць з часником і сиром.

Шаг №2

Як приготувати яйця з часником і сиром:

Яйця залити водою (1 літр). Поставити на вогонь, довести воду до кипіння. Варити яйця на середньому вогні 5-7 хвилин. Злити гарячу воду і залити холодною на 5 хвилин.

Шаг №3

Зелень петрушки вимити і нарубати.

Шаг №4

Часник очистити, вимити, подрібнити з допомогою чеснокодавилки.

Шаг №5

Сир натерти на дрібній тертці.

Чверть сиру залишити для прикраси.

Шаг №6

Варені яйця очистити, розрізати навпіл, вийняти жовтки.

Шаг №7

Жовтки подрібнити.

Шаг №8

Подрібнені жовтки з'єднати з іншими продуктами. Змішати з сиром, часником і майонезом до однорідності.

Шаг №9

Поперчити начинку.
Так як в начинці містяться речовини які вже солоні, то можна обійтися і без солі, але можна отриману суміш посолити за необхідності.

Шаг №10

Наповнити сумішшю жовтків і сиру половинки білків. Яйця, фаршировані сиром з часником, посипати сиром і зеленню петрушки.

Вгору