Яєчня-крамбл з грибами

11 4 10 хв.

Яєчня-крамбл - відмінний сніданок, причому добавки в таке блюдо можуть бути самі різні, на ваш розсуд. Цей крамбл готується з смаженими печерицями.

Продукти
  • Яйця - 6 шт.
  • Гриби печериці (різані скибочками) - 1,5 склянки
  • Молоко або вершки 10% - 1/3 склянки
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 1/8 ч. л.
  • Масло вершкове або маргарин - 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) - 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рубана) - 1 ст. л.
  • Гірчичний порошок - 0,5 ч. л.
  • Вустерширський соус - 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Яєчня-крамбл з грибами? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді на середньому вогні розігріти 1 столову ложку вершкового масла, висипати гриби і цибулю, смажити, помішуючи, до повного випаровування рідини і золотистого кольору грибів.

2. У великій мисці збити віночком яйця, молоко, сіль і перець. Додати петрушку, гірчицю і вустерширський соус.

3. У сковороду з грибами додати ще 1 столову ложку вершкового масла, розтопити його. Залити гриби збитими яйцями, дати їм схопитися протягом приблизно 1 хвилину. Потім лопаткою піднімати яєчню і перевертати невеликими порціями, смажити ще 2-3 хвилини. Подавати яєчню-крамбл відразу ж.

Вгору