Ягоди, запечені в пудингу

7

Такий ягідний десерт готується в порційних формочках і подається гарячим.

Продукти
  • Ягоди свіжі (чорниця, полуниця, малина) — 3 склянки, Яйця (злегка збиті) — 2 шт
  • Цукор — 0,25 склянки
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Молоко — 1 склянка
  • Борошно — 0,5 склянки
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Ягоди, запечені в пудингу? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Змастити маслом 6 формочок об'ємом по 180 г, виставити їх на велике деко, відставити убік.

2. У великій мисці змішати яйця, цукор, ваніль і дрібку солі, збити. Ввести молоко, потім поступово додати борошно і розпушувач, перемішати до однорідного стану.

3. Викласти ягоди в підготовлені формочки, залити тестом і помістити в розігріту духовку на 20 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Можна перед подачею посипати десерт цукровою пудрою.

Вгору