Ягідний салат з м'ясом

4

Нежирне свиняче м'ясо відмінно поєднується з ягодами і салатними листям.

Продукти
  • Свиняче філе (запечене або варене) — 450 г
  • Салатні листя, суміш (різані) — 6 склянок
  • Ягоди, суміш (полуниця, чорниця, малина) — 3 склянки
  • Заправка вінегрет — 0,5 склянки
Приготування

Як робити: Ягідний салат з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

1. М'ясо порізати брусочками.

2. На кожну з 6 сервіровочні тарілки викласти по 1 склянці салатного листя, зверху викласти м'ясо і посипати ягодами (приблизно 1,5 склянки на кожну порцію).

3. Полити салат заправкою і можна подавати.

Вгору