Ягідно-сирний десерт

7 2

Смачний і корисний сніданок з свіжих ягід і сиру — відмінний початок дня.

Продукти
  • Сир вершковий — 0,25 склянки
  • Сир рікотта — 0,25 склянки
  • Полуниця/малина/чорниця — 1,5 склянки, Цукор — 4,5 ч. л.
  • Цедра апельсина або лимона — 0,25 ч. л.
  • Сік апельсиновий — 2 ч. л.
  • імбирне Печиво або шоколадне (разломанное) — 2 шт.
Приготування

Як робити: Ягідно-сирний десерт? Дуже просто читайте далі...

1. В чашу кухонного процесора скласти весь сир, додати цукор, цедру і апельсиновий сік, подрібнити до однорідного стану.

2. Перекласти сирну масу в невелику миску, накрити і покласти в холодильник на 4-24 години.

3. У порційні стакани викласти ягоди, а зверху сирну суміш. Посипати десерт разломанным печивом. Подавати відразу ж.

Вгору