ЯБЛУЧНИЙ КВАС

Почнемо.

Продукти
  • 300 гр. білого пшеничного хліба
  • 5 літрів. води.
  • 1 склянку цукрового піску
  • 5 гр. дріжджів.
  • Для настою 12 літр води
  • 5 яблук.
Приготування

Як робити: ЯБЛУЧНИЙ КВАС? Дуже просто читайте далі...

Яблука приготувати за добу приготування сусла. Промити їх нашаткувати залити холодною водою кип'яченою водою і поставити на холод.

пшеничний хліб нарізати шматочками, залити гарячою водою і настоювати 4-5 год.

Процідити, додати цукор і розведеної в теплій воді дріжджі. Залишити бродити на 12 годину. Квас процідити . ПЕРЕД ВЖИВАННЯМ ДОДАТИ ЯБЛУЧНИЙ КВАС проціджений настій .

Окрім хлібного яблучного або грушевого квасу в Росії готують всілякі ягідні кваси які вживають як прохолодні напої . ТАДАМ.

Вгору