Яблучний конфітюр

Нет фото

Дуже смачне, швидке і дешеве страва!

Продукти
  • Яблука — 1,5 кг (разом з відходами)
  • Вода — на-віч, щоб води було не більше яблук
  • Цукор — близько 500-600 г
  • Мед — 2 ст. ложки (можна без нього, тоді додати більше цукру)
Приготування

Як робити: Яблучний конфітюр? Дуже просто читайте далі...

1. Яблука обов'язково чистимо і нарізаємо кубиками. Викладаємо в каструлю і заливаємо водою. Даємо яблук проваритися хвилин п'ять (кришкою не накриваємо).

2. Додаємо цукор (не весь, близько 200 грам). Потім ложку меду, і так далі. Конфітюр треба помішувати, щоб не пригорів.

3. Коли яблука придбають м'яку консистенцію і напівпрозорий колір, можна їх потовкти і вимкнути вогонь. Воду не зливати (хіба що трохи).

4. Почекати поки місиво подостынет і розливати в банки.

Вгору