Яблучний бісквітний пиріг

8

Намічаються несподівані гості? Спечемо до чаю бісквітний яблучний пиріг. Швидко і смачно.

Продукти
  • Яблука — 3 шт.
  • Яйця — 3-4 шт
  • Цукор — 1 склянка
  • Борошно — 1 склянка
  • Кориця мелена — 0,5 ч. ложки
  • Сухарі мелені — 30 г (скільки піде)
  • Олія рослинна — 1 ч. ложка
  • Сіль — 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати яблучний пиріг бісквітний:

Включити духовку.
Яблука вимити, розрізати на чотири частини, видалити серцевину, нарізати часточками.

Шаг №2

Сухарики розчавити качалкою.

Шаг №3

У миску вбити яйця, додати цукор. Посолити.

Шаг №4

Міксером збити яйця з цукром в піну до збільшення маси в 2 рази (близько 5 хвилин).

Шаг №5

Потім всипати борошно перемішати швидко, але обережно, щоб тісто не встигла осісти.

Шаг №6

Форму змастити олією, посипати меленими сухарями.

Шаг №7

Викласти у форму яблука, посипати корицею.

Шаг №8

Яблука залити тестом. Форму поставити в духовку на середню полицю.

Шаг №9

Випікати бісквітний яблучний пиріг при 180 градусах до готовності (близько 30 хвилин). Духовку не відкривати!

Шаг №10

Пиріг 15 хвилин, остудити у формі, а потім перевернути на блюдо. За бажанням посипати бісквітний яблучний пиріг цукровою пудрою.

Шаг №11

Бісквітний яблучний пиріг готовий!
Приємного чаювання!

Вгору