Яблучні пампушки по-німецьки

13 12

Ці золотисті пампушки з ароматом яблук і кориці - відмінний початок дня!

Продукти
  • Для тіста:
  • Молоко - 1,5 склянки
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Розпушувач - 1 ст. ложка
  • Цукор коричневий - 3 ст. ложки
  • Сіль - 1/8 ч. ложки
  • Масло вершкове - 1 ст. ложка
  • Яйця - 3 шт.
  • Олія рослинна - для змазування формочок
  • Масло вершкове - для смаження
  • Для начинки:
  • Яблуко - 1 шт
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Кориця - 1/2 ч. ложки
  • Мускатний горіх - 1/8 ч. ложки
  • Масло вершкове - 1 ст. ложка
Приготування

Як робити: Яблучні пампушки по-німецьки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пончики з яблуками:

1. Змащуємо формочки для міні-кексів олією. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Змішуємо в невеликій мисці цукор, корицю, мускатний горіх.

3. Моєму яблуко, очищаємо його від шкірки і нарізаємо кубиками.

4. Обвалюємо нарізане яблуко в суміші з цукру і спецій. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і на повільному вогні тушкуємо яблуко, поки не стане м'яким. Через 5 хвилин знімаємо сковороду і вогню.

5. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.

6. Окремо збиваємо молоко з яйцем і ваніллю.

7. Вливаємо в суху суміш рідку і ще раз все ретельно перемішуємо. Додаємо яблука і ретельно перемішуємо.

8. Виливаємо тісто у формочки і відправляємо яблучні пампушки в духовку на 30-35 хвилин.

Вгору