Яблучні оладки

Оладки

Продукти
  • Інгредієнти:
  • Великі яблука — 3-4 шт
  • Цукор — 3 столових ложки
  • Ванілін
  • Сода на кінчику ножа
  • Яйце — 2 шт
  • Щіпка солі
  • Олія для смаження
Приготування

Як робити: Яблучні оладки? Дуже просто читайте далі...

1. Яблука миємо

2. Зрізаємо шкуру (хоча якщо не дуже жорстка, можна і залишити) і натираємо на крупній тертці або в блендері.Змішуємо з цукром і яйцями. Далі додаємо ванільний цукор і соду з борошном.

3. Борошно потрібно додавати поступово, доводячи тісто до консистенції густої сметани.Розігріваємо сковорідку, але не дуже сильно. Оладки не повинні підгоряти і повинні добре пропікається.

4. Смажимо на вершковому або рослинному маслі невеликі оладки (накладати тісто можна столовою ложкою).

5. Подаються гарячі яблучні оладки з медом.

Вгору