Яблучні оладки з шоколадом

7

Пропоную скуштувати млинці на молоці, з яблуком і шоколадом. Вони послужать прекрасною альтернативою класичним оладушкам.

Продукти
  • Борошно – 250 г
  • Молоко – 70 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Шоколад чорний (або молочний або білий) – 50 грам
  • Цукор – за смаком
  • Сіль – щіпка
  • Олія рослинна рафінована – для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти для яблучних оладок з шоколадом: борошно, молоко, яблуко, яйце, чорний шоколад, цукор, сіль, рослинна рафінована олія.

Шаг №2

Як приготувати яблучні оладки з шоколадом:

Яблуко промийте, висушіть і спеціальними ножами зріжте шкірку і видаліть серцевину. Якщо у вас подібні ножі відсутні, то зробіть це звичайним.

Шаг №3

Яблуко натріть на крупній тертці або дрібно наріжте.

Шаг №4

Шоколад подробите гострим ножем. Замість чорного шоколаду можете використовувати молочний або білий, за вашим смаком.

Шаг №5

Коли всі компоненти будуть підготовлені, починайте замішувати тісто. У ємність покладіть борошно, цукор, щіпку солі, натерте яблуко і вбийте яйце.

Шаг №6

Додайте подрібнений шоколад і все добре вимішайте.

Шаг №7

Потім влийте тепле молоко кімнатної температури.

Шаг №8

І добре перемішайте тісто, по консистенції яке має бути як густа сметана.

Шаг №9

У нагріту сковороду з рослинним маслом ложкою викладайте тісто, формуючи оладки овальної форми. Смажте яблучні оладки з шоколадом з обох боків, приблизно по 2-3 хвилини до золотистого кольору.

Шаг №10

Подавати яблучні оладки з шоколадом слід гарячими, поки шоколад розтоплений. Інакше після їх охолодження шоколад застигне і ефект страви буде втрачений. Тому при приготуванні оладок розраховуйте необхідне їх кількість, щоб все з'їсти за один присід.
Приємного апетиту!

Вгору