Яблучно-цитрусовий компот

6 8

Готується яблучно-цитрусовий компот на основі яблучного сидру, з додаванням прянощів.

Продукти
  • Сидр яблучний — 1,8 л
  • Гвоздика сушена — 15 шт.
  • Перець духмяний горошком — 10 шт.
  • Кориця — 2 палички (7,5 см)
  • Цукор коричневий — 0,25 склянки
  • Лимонна цедра — 2 смужки (по 5 см)
Приготування

Як робити: Яблучно-цитрусовий компот? Дуже просто читайте далі...

1. У великому сотейнику змішати сидр і цукор, розмішати до розчинення цукру.

2. Додати в сотейник гвоздику, запашний перчик і палички кориці. Сотейник помістити на середньо-сильний вогонь, довести масу до кипіння. Додати в сотейник лимонну цедру.

3. Зменшити вогонь до середнього, варити напій 15 хвилин. Потім процідити через сито і подавати напій відразу ж.

Вгору