Випічка з корицею

10

Легка і приємна випічка з корицею!) Обов'язково спробуйте приготувати!)

Продукти
  • Тепле молоко - 120 мл
  • Цукор - 1 ч. ложка + 3-4 ст. ложки
  • Яєчний жовток - 1 шт
  • Вершкове масло - 30 г + 50 г
  • Щіпка солі
  • Дріжджі - 15 г
  • Борошно - 300 г
  • Кориця - 1-2 ч. ложки
Приготування

Як робити: Випічка з корицею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати випічку з корицею:

1. Дріжджі розчиніть у теплій (але не гарячий!) молоці з 1 ч. л. цукру і залиште на годину в теплому місці, щоб запенились.

2. Вершкове масло (30 г) розтопіть, збийте з жовтком, всипте борошно, сіль, додайте дріжджі і замісити тісто.

3. Готове тісто викладіть в змащену маслом миску, накрийте і залиште в теплому місці на 1-2 години (можна поставити в вимкнену духовку, нагріту до 30 градусів).

4. Вершкове масло (50 г) змішайте з 3-4 ст. ложками цукру і корицею до однорідної маси.

5. Розімніть тісто, розкачайте в пласт товщиною близько 1 см. Викладіть на тісто суміш масла, цукру і кориці і щільно скрутіть в рулет.

6. Скручений рулет розрізати навпіл уздовж, залишаючи неразрезанным з одного кінця. Переплетіть 2 половинки і з'єднайте кінці, щоб утворилося замкнене коло.

7. Змастіть залишилася масляно-цукровою сумішшю, викладіть на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.

Через 10-15 хвилин можна зменшити температуру до 180 градусів.

8. Готову випічку з корицею можна посипати цукровою пудрою.

Вгору