Східний овочевий суп з яловичиною

11 6 100 хв.

Експерименти з корейською та американської кухнями дають, часом несподіваний результат. І пікантний суп з яловичиною, рисом, корейською морквою і перцем чилі - тому підтвердження.

Продукти
  • 500 г яловичої лопатки
  • 1 ст. л. рослинного масла (бажано канолового)
  • 2 склянки води
  • 1 склянка яловичого бульйону
  • ¼ склянки хересу
  • ¼ склянки соєвого соусу
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 3 ч.л. тростинного (коричневого) цукру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч.л. свіжого кореня імбиру
  • 2 ч. л. кунжутного масла
  • ¼ ч.л. кайенского перцю (чилі)
  • 250 г свіжих печериць
  • 150 г корейської моркви
  • 150 г пекінської капусти
  • 1 стакан довгозернистого рису
  • Квіти часнику (за бажанням)
Приготування

Як робити: Східний овочевий суп з яловичиною? Дуже просто читайте далі...

1. Нарізати м'ясо кубиками і підрум'янити його в казані на олії. Злити рідину.

2. Налити в каструлю середнього розміру воду і бульйон. Довести до кипіння. Потім додати м'ясо, херес, соєвий соус, цукор, кунжутне масло, перець чилі і попередньо нарізаний зелений лук. Видавити туди часник. Зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити суп нудитися на 1 годину.

3. Тим часом, нарізати смужками пекінську капусту, а шампіньйони - скибочками. Засипати все це в каструлю, додати корейську моркву, знову накрити кришкою і тушкувати страву ще 20 хвилин.

4. Окремо зварити рис.

5. Розділити рис на 6 частин. Кожну викласти в окрему тарілку і залити склянкою супу.

За бажанням суп можна подавати, прикрасивши його кольором часнику.

Вгору