Вінегрет з маринованою цибулею

11

В моєму рецепті вінегрету присутній стандартний набір овочів. Але є в ньому і незвичність, яка полягає в маринованому луці. Він надає вінегрету якусь гостроту і пікантність. Не вірите? Спробуйте приготувати, і ви самі в цьому переконаєтесь!

Продукти
  • Буряк – 2 шт.
  • Капуста квашена – 200 грам
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Огірки солоні – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт. великого розміру
  • Зелений лук – 1 пучок
  • Олія рафінована рослинна – для заправки
  • Оцет – 2,5 ст. ложки
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти: буряк, квашена капуста, картопля, моркву, солоні огірки, ріпчаста цибуля, зелений лук, рафінована рослинна олія, оцет, цукор, сіль.

Шаг №2

Щоб приготувати цей салат, вам буде потрібно 15 хвилин часу. Однак попередньо варто буряк, картоплю і моркву відварити в шкірці і підсоленій воді до готовності. Потім дати їм добре охолонути. Краще всього це робити з вечора, а вранці приступати до приготування салату.
Отже, коли ви овочі підготуєте, починайте готувати салат з цибулі. А саме, очистіть, наріжте півкільцями і замаринуйте в оцті, цукрі і теплій воді. Залиште настоюватися, а самі беріться за інші продукти.

Шаг №3

Буряк очистіть і поріжте кубиками не більше 8-10 мм.

Шаг №4

Картопля також очистіть і наріжте шматочками відповідного розміру (як буряк).

Шаг №5

З морквою вчините також – очистіть і поріжте, дотримуючись пропорції попередніх овочів.

Шаг №6

Солоні огірки поріжте.

Шаг №7

Зелену цибулю вимити і накришити.

Шаг №8

Складіть всі овочі в одну велику салатницю, в якій буде зручно все вимішувати. Додайте туди ж квашену капусту і мариновану цибулю.

Шаг №9

Заправте салат олією, добре вимішайте і можете подавати його до столу.

Вгору