Вінегрет з квашеною капустою

6

Рецепт вінегрету з квашеною капустою - це народне блюдо просто не може бути невдалим або несмачним. І нехай рецепт вінегрету, як кажуть, не зовсім російська (і не такий вже старовинний), салат з буряка, картоплі, моркви та огірків - це наша їжа.

Продукти
  • Буряк дрібний - 3 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Морква - 1-2 шт.
  • Цибуля червоний - 1 шт.
  • Капуста квашена - за смаком
  • Огірки солоні - за смаком
Приготування

Як робити: Вінегрет з квашеною капустою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати вінегрет з квашеною капустою:

Відварюємо овочі (краще все окремо, принаймні, буряк). Очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками (підтримую тих, хто любить шматочки дрібніші). Перемішайте спершу буряк з рослинним маслом - тоді вона не пофарбує інші продукти. Якщо використовуєте квашену капусту для вінегрету, огірки кладіть за бажанням (але вони не завадять). Цибулю додавайте в салат перед тим, як подавати вінегрет з квашеною капустою до столу.

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору