Гливи в паніровці

6 4 20 хв. 20 хв.

Гливи смажені, в паніровці. Простенько і смачно. Дешево і ситно.

Продукти
  • Гливи 300 г
  • Яйця - 2 шт
  • Сухарі панірувальні
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати гливи смажені в паніровці:

Відібрати великі гриби. Відрізати корінці, сполоснути гриби.

Шаг №2

Яйця збити з сіллю і перцем.

Шаг №3

Кожен грибочок вмочити спочатку в яйце.

Шаг №4

Потім обваляти в панірувальних сухарях.

Шаг №5

Процедуру проробляємо панірування з усіма грибочками.

Шаг №6

Обсмажуємо гриби в паніровці у фритюрниці або в глибокій сковороді у великій кількості олії. Викладаємо гливи смажені на паперовий рушник.

Шаг №7

Гливи смажені в паніровці готові. Приємного апетиту!

Вгору