Весняний салат

10 4

Готується весняний салат з яйцями, редисом і огірками.

Продукти
  • Салат латук — 1 качан
  • Яйця — 2 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Редис — 10 шт.
  • Цибуля зелена — 1 пучок
  • Кріп свіжий (рубаний) — 45 г
  • *
  • Для заправки:
  • Сметана — 200 г
  • Сік одного лимона
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 щіпка
Приготування

Як робити: Весняний салат? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати простий весняний салат:

1. Спочатку потрібно приготувати заправку. У невеликій мисці добре перемішати сметану з лимонним соком. Додати цукор і сіль, перемішати до розчинення цукру. Відставити в сторону.

2. Яйця відварити у воді круто, протягом приблизно 10 хвилин. Готові яйця охолодити в холодній воді, очистити і порізати скибочками.

3. Латук порізати смужками шириною приблизно 5-6 див. Викласти на 4 сервірувальні тарілки.

4. Огірок почистити і порізати кружальцями, редис також порізати скибочками. Зелену цибулю порубати.

5. На салатні листя викласти кружечки огірка, потім редис, потім яйця і зелену цибулю.

6.Салат весняний полити заправкою і посипати кропом. Простий весняний салат готовий, можна подавати на стіл.

Вгору