Вертута з яблуками

6

Смажена витяжна солодка вертута з яблуком.

Продукти
  • Для тіста:
  • Рослинна олія - 100 мл
  • Вода - 200 мл
  • Борошно - скільки візьме
  • Для начинки:
  • Цукор - 200г
  • Яблука - 1 кг
  • Масло вершкове - 20 г
Приготування

Як робити: Вертута з яблуками? Дуже просто читайте далі...

1. Просіяти в миску 2 склянки борошна гіркою, зробити поглиблення.

2. Влити у поглиблення в муці воду і рослинну олію. Перемішати тісто.

3. Додавати в тісто борошно поки воно не перестане липнути до рук. Тісто має бути м'яким.

4. Залишити тісто відпочивати. Накрити чистою серветкою.

5. Вимити і очистити від шкіри і насіння яблука. Натерти на крупній тертці.

6. Розтопити вершкове масло.

7. Розділити тісто на 3 частини. Буде 3 вертути. Розкачати тонко качалкою.

8. Змастити коржі з допомогою силіконової пензлика вершковим маслом.

9. Викласти начинку і посипати 1-2 ст.л. цукру.

10. Згорнути вертути рулетом. Добре защипнути краю. Трохи витягнути в довжину, згорнути калачиком.

11. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити вертути з двох сторін під закритою кришкою до рум'яної скоринки одну за одною.

Вгору