Вермішель з курячим м'ясом і креветками

8 2 15 хв.

Для цієї страви знадобиться вермішель швидкого приготування, куряче м'ясо, паростки квасолі і креветки.

Продукти
  • Вермішель швидкого приготування - 450 г
  • Куряче м'ясо варене (різане шматочками) - 1 склянка
  • Креветки варені (чищені) - 12 шт.
  • Паростки квасолі - 2 склянки
  • Перець болгарський червоний (нарізаний смужками) - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (нарізаний смужками) - 1 шт.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • соєвий Соус - 2 ст. л.
  • Масло кунжутне - 1 ч. л.
  • Кунжут для сервірування
  • Цибуля зелена (різаний) - для сервірування
Покрокове приготування
1 Вермішель з курячим м'ясом і креветками, шаг 1

1. Вермішель приготувати в підсоленій воді, згідно до інструкції на упаковці.

2. У велику салатну миску скласти цибулю, паростки квасолі, червоний болгарський перець, куряче м'ясо і креветки, перемішати. Локшину осушити і викласти в миску з овочами.

:)
2 Вермішель з курячим м'ясом і креветками, шаг 2

3. У воке або іншій великій сковороді розігріти олію, викласти вміст миски і смажити на сильному вогні, помішуючи, близько 4 хвилин.

3 Вермішель з курячим м'ясом і креветками, шаг 3

4. Потім ввести в сковороду соєвий соус і кунжутне масло, добре перемішати.

5. Подавати вермішель в порційних тарілках, посипавши кунжутом і зеленою цибулею.

Вгору