Віденський штрудель

6

Смачний рулетик за мотивами віденського штруделя.

Продукти
  • Тісто бездріжджове
  • Масло вершкове
  • Яйце
  • Яблука
  • Ізюм
  • Горіхи
Приготування

Як робити: Віденський штрудель? Дуже просто читайте далі...

Бездріжджове тісто розкачати, змастити вершковим маслом і викласти начинку.

Скрутити рулетиком, змастити збитим яйцем, зверху посипати горішками і запекти в духовці протягом приблизно 40-45 хвилин.

Начинка.

Спочатку викладаємо на всю поверхню тіста порізані на часточки яблука (невеликі часточки). Потім зверху викладаємо родзинки (попередньо відварити недовго 5 хвилин), потім посипаємо горішками (кому які подобаються, у мене - волоський горішок і фундук).

Вгору