Віденський гуляш

12

Віденський гуляш дуже схожий на наше спекотне, адже в ньому теж багато картоплі, м'яса та цибулі. Під такою назвою рецепт дійшов до мене і сподобався. Дуже смачно.

Продукти
  • Яловичина - 600г
  • Цибуля ріпчаста - 600г
  • Картопля - 800г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Масло вершкове - 3-4 ст. ложки
  • Томатна паста - 2 ст. ложки
  • Паприка солодка - за смаком
  • Паприка гостра - за смаком
  • Кмин - 0,5 чайної ложки
  • Бульйон м'ясний - 0,5л
  • Зелень
Покрокове приготування

Шаг №1

М'ясо порізати невеликими шматочками. З обрізків зварити бульйон і процідити його.

Шаг №2

М'ясо посолити, поперчити і обсмажити на маслі в глибокій сковороді.

Шаг №3

Додати цибулю, порізану чвертькільцями, і смажити, помішуючи, до м'якості цибулі.

Шаг №4

Картоплю порізати великими шматочками.

Шаг №5

Томатну пасту розвести бульйоном, посолити.

Шаг №6

У сковороду додати картоплю, залити бульйоном з томатною пастою, приправити паприкою і кмином, накрити кришкою і тушкувати 1 годину 10 хвилин (час гасіння залежить від вибраного сорту картоплі), періодично помішуючи. Перевірити готовність картоплі. Готовий гуляш посипати зеленню.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору