Вегетаріанське чилі

11 150 хв.

Мексиканське чилі зазвичай готується з яловичим фаршем, але в пісне або вегетаріанське меню фарш можна замінити сиром тофу.

Продукти
  • 0,5 чашки оливкової олії
  • 4 цибулини, поросяти, ягняти
  • 2 зелених болгарських перцю, мелконарезанных
  • 2 червоних перцю, мелконарезанных
  • 4 зубчики часнику
  • 1 упаковка сиру тофу (в непісним рецепт замінюємо яловичим фаршем)
  • 2 консервні банки квасолі (якщо банки маленькі, то 4 шт.)
  • 2 консервні банки томатної пасти
  • 2 ч. ложки солі
  • 0,5 ч. ложки чорного перцю
  • 6 ст. ложок червоного перцю чилі
  • 2 ст. ложки орегано
  • 2 ст. ложки оцту
  • 1 ст. ложка гострого соусу
Приготування

Як робити: Вегетаріанське чилі? Дуже просто читайте далі...

Нагріваємо сковорідку, додаємо оливкову олію і обсмажуємо перші 6 продуктів зі списку інгредієнтів 10 хв, помішуючи.

Висипаємо овочеву суміш у казан (або гусятницю або просто велику каструлю), додаємо всі залишилися інгредієнти і варимо на маленькому вогні 2 години. Вегетаріанське чилі готово!

Вгору