Ватрушки «Яєчня»

11 12 25 хв. 45 хв.

Захотілося нам з донькою якої-небудь незвичайної вкусняшки. Зважилися ми на експеримент.

Продукти
  • Для тіста:
  • Сир - 200 г
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 4 столові ложки
  • Сіль - 1/2 ч.л.
  • Рослинне масло - 5 ст. ложки
  • Розпушувач - 1 пакетик
  • Борошно - 2,5-3 склянки
  • Для начинки:
  • Суміш для пудингу або заварного крему - 1 пачка (40 г)
  • Молоко - 250 мл
  • Консервовані абрикоси (у мене з компоту) - 12 половинок
Покрокове приготування
1 Ватрушки «Яєчня», шаг 1

Замісити з перерахованих вище продуктів тісто, скачати його в кулю і відправити в холодильник на 20 хвилин.

:)
2 Ватрушки «Яєчня», шаг 2

Для приготування крему в 50 мл молока розмішати суміш для пудингу. Інше молоко вилити в каструльку і поставити нагріватися.

3 Ватрушки «Яєчня», шаг 3

Коли молоко закипить, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити приготовлену суміш і проварити до загустіння.

4 Ватрушки «Яєчня», шаг 4

Тісто розділити на 12 колобків, викласти їх на деко.

5 Ватрушки «Яєчня», шаг 5

Денцем склянки зробити поглиблення в кожному колобка.

6 Ватрушки «Яєчня», шаг 6

Заварний крем викласти всередину кожної ватрушки, а в центр покласти половинку абрикоса. Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин.

7 Ватрушки «Яєчня», шаг 7

Тепер наливаємо чайок, і отримуємо задоволення! :-)

Вгору