Вареники з яйцями

Нет фото
50 хв. 50 хв.

Цей рецепт мені дала мама. Вона в дитинстві часто готувала вареники і ось сказала мені як їх готувати. Дуже приголомшливе блюдо!!!)))

Продукти
  • Борошно -3 склянки (+посипання)
  • Вода - 1 склянка
  • Сіль (за смаком)- 1 чайна ложка
  • Яйця - (в тісто 1 і в начинку 12 шт)- 13 шт.
  • Цибуля (невеликий)- 1 шт.
  • Масло вершкове - 3 ст. ложки
  • Спеції - за смаком
  • Молоко - 150 мл
Приготування

Як робити: Вареники з яйцями? Дуже просто читайте далі...

1) Замісити круте тісто. Для цього на дошку насипати борошно, зробити поглиблення, всипати сіль, додати яйце і воду. Потім добре вимісити, щоб тісто було твердим і не липло до рук.

2) Готове тісто нарізати на ковбаски, ковбаски нарізати на невеликі шматочки (приблизно 1,5х1,5 см), потім скачати з них колобки, які потім розгортаємо в невеликі коржики.

3) Кожен коржик добре защипнути, залишаючи невеликий отвір.

4) Начинку я готую заздалегідь. А ось і інструкція до приготування. У невеликій мисці добре збиваємо яйця, додаємо сіль, спеції і молоко. Окремо обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, залишаємо його охолонути і тільки потім додаємо до начинки.

5) Потім беремо наші коржики і залишений отвір вливаємо яєчно-молочну суміш. Краї добре защипнути.

6) Варимо в киплячій підсоленій воді (воду, при бажанні, можна додати 30 грам вершкового масла, щоб вони не прилипали) до готовності, після закипання 5-6 хвилин.

Рецепт від Zyhrasha (povarenok.ru/recipes/show/68445/).

Вгору