Вареники з сиром і гарбузом

13 6 35 хв.

Дуже приємний смак у цих вареників з сиром і гарбузом, тісто ніжне...

Продукти
  • Для тіста:
  • Вода - 0,5 склянки
  • Молоко - 0,5 склянки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Борошно - 5-6 склянок
  • Олія рослинна - 1 ст. ложка
  • Для начинки:
  • Сир 5% - 200 г
  • Гарбуз - 200 г
  • Ваніль - за смаком
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Для подачі:
  • Масло вершкове - за смаком
  • Сметана - за смаком
  • Цукор - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати вареники з сиром і гарбузом:

Гарбуз подрібнюємо на середній тертці. На сковороді, змащеній вершковим маслом, тушкуємо 5-7 хв.

Шаг №2

Остуджуємо.

Шаг №3

Тісто: 0,5 склянки води, 0,5 склянки молока, 1 ст. ложка масла, щіпка солі, борошно. Замішуємо і даємо постояти під рушником, поки готуємо начинку.

Шаг №4

Сир змішуємо з остиглої гарбузом, додаємо 1 ст. ложку цукру і ванильку.

Шаг №5

Перемішуємо.

Шаг №6

Обминаємо тісто, розкачуємо. На кожен квадратик кладемо начинку. Защипуємо.

Шаг №7

По 5-6 шт. кидаємо вареники з сиром і гарбузом в киплячу воду і, контролюючи шумівкою, варимо 5 хв.

Шаг №8

Зварені вареники змащуємо розтопленим вершковим маслом з цукром.

Шаг №9

Вареники з сиром і гарбузом готові. Вихід - 40-45 шт.
Приємного апетиту!

Вгору