Вареники з квашеною капустою

8 8 120 хв. 120 хв.

Вареники з капустою квашеною - страва смачна і стане в нагоді Вам в пост.

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 1 кг
  • Сіль - 1 ч. л.
  • крижана Вода - 2 склянки
  • Для начинки:
  • Капуста кисла - 400-500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Рослинна олія - для смаження
Приготування

Як робити: Вареники з квашеною капустою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати вареники з капустою:

1. Зробити тісто. Для цього борошно просіяти. На 1 кг борошна додати 1 ч. ложку солі і 2 склянки крижаної води, гарненько вимісити тісто і залишити на півгодини в прохолодному місці.

2. Тим часом зробити начинку. Почистити і порізати цибулю. Розігріти сковороду. Налити в сковороду 30 г рослинної олії. Обсмажити цибулю помішуючи 3-5 хвилин на середньому вогні. Половину цибулі відібрати для посипання готових вареників. Потім капусту помити і віджати. Додати в сковороду до цибулі. Гасити помішуючи 15-20 хвилин. Посолити і поперчити. Охолодити.

3. Тісто розкачати за необхідності підсипаючи борошно. Порізати на квадратики. На середину заготівлі покласти 1 ч. л. начинки. Сформувати вареники, ретельно заліпивши краю.

4. Налити в каструлю воду. Довести до кипіння. Посолити. Опустити вареники в киплячу підсолену воду, перешкодити, щоб не пристали до дна каструлі, після спливання варити вареники з капустою 1-2 хвилини.

5. Готові вареники з кислою капустою посипати смаженою цибулею. Подати вареники з капустою гарячими.

Приємного апетиту!

Вгору