Варення «П'ять хвилин! П'ять хвилин...!»

2 30 хв. 30 хв.

Перевірене варення несмачно. А ось якщо варення варити недовго, то вийде прекрасний варіант, який бабусі любовно називають «п'ятихвилинка». Вітаміни майже всі зберігаються, та й смак відмінний.

Продукти
  • Вишня - 2 кг
  • Цукор - 2 кг
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти.

Шаг №2

Вишню переберіть, вимийте. Приберіть хвостики.

Шаг №3

Вишню засипте цукром.

Шаг №4

Якщо вишня дуже соковита і виділився сік вже на підготовчому етапі, поставте каструлю на середній вогонь. Якщо вишня щільна, то варіть варення на слабкому вогні.

Шаг №5

Постійно помішуючи (це дуже важливо), доведіть варення до кипіння. Протягом п'яти хвилин після кипіння, проваріть вишню.

Шаг №6

Вимийте банки з содою. Розкладіть в банки готове варення.

Шаг №7

Варення загорніть в банки і охолодіть при кімнатній температурі.

Приємного апетиту!

Вгору