Варення з яблук

3 10 60 хв. 90 хв.

Варення з яблук - один з традиційно улюблених видів домашніх заготовок на зиму. І готове ласощі, і чудова начинка для пирогів - все це варення з яблук. Рецепт простого приготування ми і пропонуємо вашій увазі.

Продукти
  • Вода - 200 мл
  • Яблуко - 1 кг
  • Цукор - 1 кг
Приготування

Як робити: Варення з яблук? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 1 л варення.

Покрокове приготування
1 Варення з яблук, шаг 1

Продукти для варення з яблук перед вами.

:)
2 Варення з яблук, шаг 2

Як приготувати варення з яблук:

Яблука миють.

3 Варення з яблук, шаг 3

Яблука очищають, нарізають часточками і видаляють серцевину.

4 Варення з яблук, шаг 4

Варять сироп, для цього в миску наливають воду і додають цукор.

5 Варення з яблук, шаг 5

Помішуючи сироп доводять до кипіння на середньому вогні.

6 Варення з яблук, шаг 6

Підготовлені яблука кладуть у готовий сироп.

7 Варення з яблук, шаг 7

Доводять до кипіння.

8 Варення з яблук, шаг 8

Варення з яблук варять до тих пір, поки яблука не стануть прозорими (приблизно 20-40 хвилин, залежить від сорту яблук).

9 Варення з яблук, шаг 9

Готове варення з яблук розливають по банках і щільно закупорюють.

10 Варення з яблук, шаг 10

Варення з яблук готово.
Приємного чаювання!

Вгору