Варення з абрикосів без кісточок

3 60 хв. 600 хв.

Одне з найулюбленіших домашніх варений – абрикосове. Тут ми розповімо, як варити абрикосове варення без кісточок.

Продукти
  • Абрикос — 1 кг
  • Цукор — 6 склянок
  • Вода — 5 склянок
Приготування

Як робити: Варення з абрикосів без кісточок? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 1 л готове варення.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для варення з абрикосів без кісточок перед вами.

Шаг №2

Як варити абрикосове варення:

Абрикоси вимити.

Шаг №3

Абрикоси розрізати уздовж борозенки, видалити кісточки.

Шаг №4

Зварити сироп з цукру і води, довести його до кипіння (не кип'ятити 1-2 хвилини на невеликому вогні).

Шаг №5

Залити підготовлені абрикоси гарячим цукровим сиропом.

Шаг №6

Через 3-4 год поставити варення на маленький вогонь, довести до кипіння, варити варення з абрикосів без кісточок 5 хв.

Шаг №7

Після 3-4-годинного вистоювання знову поставити на вогонь, довести до кипіння, варити варення з абрикосів без кісточок до готовності (близько 10-15 хвилин).

Шаг №8

Варення з абрикосів без кісточок готово!
Приємного чаювання!

Вгору