Варення «Спокуса»

1

Ніжне варення з ароматної дині.

Продукти
  • Стигла диня — 1 кг
  • Цукор — 1 кг
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти.

Шаг №2

Дині розріжте, видаліть насіння, очистіть шкірку.

Шаг №3

Наріжте скибочками завтовшки 1 см

Шаг №4

Засипте цукром (на 1 кг дині 1 кг цукру). Поставте на 4 години.

Шаг №5

Після цього варіть на слабкому вогні 7 хвилин, зніміть, остудіть. Через 3 години знову поставте варити на 8 хвилин, при цьому постійно помішуючи. Після охолодження варіть останній раз до повної готовності (15-20 хвилин).

Шаг №6

Потім варення розкладіть у банки і закрийте кришкою.

Вгору