Вафлі з фруктовим соте і сирним кремом

13 8 50 хв. 65 хв.

Якщо у вас є таке диво-винахід, як вафельниця, то ви з легкістю зможете приготувати смачний сніданок для своєї родини. Подати вафлі добре з фруктовим соте і сирним кремом.

Продукти
  • Для фруктового соте:
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Ревінь заморожений (оттаявший) - 450 г
  • Малина заморожена (оттаявшая) - 340 г
  • *
  • Для вафель:
  • Борошно кукурудзяне - 3/4 склянки
  • Вода - окріп-1 стакан
  • Олія рослинна
  • Яйця великі (злегка збиті) - 2 шт.
  • Масло вершкове (розтоплене) - 2 ст. л.
  • Лимонна цедра - 2 ч. л.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 120 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Розпушувач - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Йогурт - 3/4 склянки
  • Молоко - 0,5 склянки
  • *
  • Для сирного крему:
  • Йогурт натуральний - 3/4 склянки
  • Маскарпоне - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Лимонна цедра - 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Вафлі з фруктовим соте і сирним кремом? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати фруктове соте. У невеликому сотейнику з'єднати цукор, ревінь і малину, поставити сотейник на середньо-сильний вогонь, довести вміст до кипіння, накрити кришкою і готувати, помішуючи, близько 25 хвилин. Зняти сотейник з плити.

2. Приготувати вафлі. У великій мисці з'єднати кукурудзяне борошно і 1 склянку окропу, перемішати і залишити остигати при кімнатній температурі хвилин на 20.

3. Вафельницю змастити рослинним маслом і включити для попереднього розігріву.

4. У кукурудзяна тісто додати яйця, добре перемішати. Потім ввести вершкове масло, 2 чайні ложки цедри і сік, перемішати. В окремій мисці змішати пшеничне борошно, цукор, розпушувач, сіль і соду, перемішати. Змішати цю суміш з кукурудзяним заварним тістом.

5. В окремій мисці змішати молоко і йогурт. Ввести цю суміш в тісто, добре перемішати.

6. Наливати в вафельницю приблизно 0,25 склянки тіста і смажити вафлі близько 3-5 хвилин. Приготувати таким чином всі вафлі.

7. Приготувати сирний крем. У невеликій мисці змішати 3/4 склянки йогурту, маскарпоне, мед і лимонну цедру.

Вафлі подавати гарячими з фруктовим соте і сирним кремом.

Вгору